НЕПОСРЕДСТВЕНО ДО ХОТЕЛА ИМА ОТКРИТ ПЛУВЕН БАСЕЙН.
АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ И ДА НАПРАВИТЕ ПОЧИВКАТА СИ ОЩЕ ПО-ПРИЯТНА МОЖЕ ДА ПОСЕТИТЕ:

ТРЯВНА
Формиран като селищен център на района още през 18 век. Най-ранните данни за съществуването на селище в района са от времето на тракийските племена, населявали част от Балканския полуостров. В края на 19 век гр. Трявна е безспорният културен и стопански център на района.

ДРЯНОВСКИ МАНАСТИР
Основаването на Дряновския манастир "Св. Архангел Михаил" се търси във времето на Асеновци.
Архангел Михаил е бил уважаван като светец от създателите на Второто българско царство. Манастирът е построен в клисурата на Дряновската река, на десния й бряг, точно срещу пещерата "Андъка".

ПЕЩЕРА "БАЧО КИРО"
Национален туристически обект, разположен западно от Дряновския манастир по долината на река Андъка. Открити следи от човешки живот от времето на палеолита. Забележителни пещерни образувания сталактити, сталагмити, сталактони, пещерни езераца. Пещерата е на няколко нива с дължина около 3 км. Електрифицирания маршрут за посетители с екскурзовод е около половин километър.


БОЖЕНЦИ
Кътче запазило романтиката, тишината и спокойствието на отминалите столетия. Традиционен архитектурен стил на българската къща, малки калдъръмени улички, пъстроцветни черги, чемшири и здравец, прохладен планински въздух.

ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Исторически, културен и туристически център на съвременна България. Градът е географски и комуникационен център на Северна България. Велико Търново е сред десетте най-предпочитани от туристите места в Източна Европа.